Αυτοκόλλητο Τοίχου-Κουνιστό Αλογάκι / Παιχνίδια απο την Σοφίτα

60,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητο τοίχου κουνιστό αλογάκι απο την συλογγή Παιχνίδια απο την Σοφίτα.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η συλογγή Παιχνίδια από την Σοφίτα είναι το αφιέρωμα μας σε όλα τα θαύματα που κρύβονται τώρα στις σκοτεινές σοφίτες. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει γαλλικό Pierrot, άλογο λικνίσματος, ξύλινα μπλοκ, περιστρεφόμενες κορυφές, δερμάτινα πατίνια και στεφάνες hula! Μπορείτε να βρείτε ακόμη και το αγαπημένο μας κουνέλι στο ρόλο ενός μάγου. Το κύριο μοτίβο αυτής της συλλογής είναι το αρκουδάκι που αγαπούν όλοι. Ήρθε η ώρα να βγάλεις αυτή την όμορφη ομάδα από τα κουτιά και να αφήσεις τα πορτρέτα της (με τη μορφή αυτοκόλλητων και ταπετσαριών) να διακοσμήσουν τους τοίχους των μικρότερων δωματίων. Ποιος δεν έχει ονειρευτεί ένα άλογο λικνίσματος (δεν μιλάμε για τους τυχερούς που είχαν ένα); Τόσο χαριτωμένο, λευκό - τόσο κλασικό. Αυτό ονειρευτήκαμε και δημιουργήσαμε ένα για τη συλλογή μας.

ΤΕΧΝΙΚΑ:
Μέγεθος προτύπου: 90 εκ. x 70 εκ.
Το μέγεθος του ίδιου του αλόγου να κολλήσει: 85 εκ. x 60 εκ.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Ζωάκια
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού