Αυτοκόλλητο Τοίχου-Μικρά Αρνάκια / Επιστροφή στην Αθωότητα

55,10 €
25-30 εργάσιμες μέρες

Σετ αυτοκόλλητα μικρά αρνάκια απο την συλλογή Επιστροφή στην Αθωότητα.

Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Το Επιστροφή στην Αθωότητα είναι η συλλογή που φέρνει πίσω τις αναμνήσεις της άνοιξης, στις αρχές του καλοκαιριού - όταν το γρασίδι είναι πράσινο και είμαστε μόνο παιδιά που τρέχουν όσο πιο γρήγορα μπορούμε να περάσουμε από τις λεπίδες του υγρού χόρτου. Θυμάσαι? Αν όχι, αυτές οι ταπετσαρίες θα φέρουν πίσω τις εικόνες των πρώτων πελαργών στον ανοιξιάτικο ήλιο, μεγάλες γαλαζοπράσινες λίμνες γεμάτες πάπιες το καλοκαίρι, λιβάδια με χαριτωμένα μικρά λουλούδια. Απλά κοιτάξτε, σκεφτείτε, θυμηθείτε ... Και μετά μεταφέρετε αυτές τις αναμνήσεις στα παιδιά σας. Θέλαμε να έχουμε αυτά τα μικρά αρνιά ως wallstickers για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι εύκολο να σχεδιάσετε ή να βάψετε. Έπρεπε να είναι ο πιο χαριτωμένος, αλλά να είναι παιδαριώδης, φυσικός και ζωηρός. Χρειάστηκε η Kasia Bachor (η συγγραφέας) μια εβδομάδα για να ολοκληρώσει αυτά τα 3 μικρά πλάσματα. Τους αγαπάμε. Ελπίζω να το κάνετε επίσης.

ΤΕΧΝΙΚΑ:
Τα μικρά αρνιά διατίθενται σε δύο μεγέθη στύλων: S και L.
Το Stencil S έχει μέγεθος 77 εκ. x 65 εκ. αρνιά: 27 εκ. x 53 εκ. (δύο από αυτά)και 23 εκ. x 53 εκ.
Το Stencil L έχει διαστάσεις 100 εκ. x 85 εκ. αρνιά: 35 εκ. x 70 εκ. (δύο από αυτά) και 30 εκ. x 70 εκ.
Τα πράσινα στοιχεία δεν έρχονται με τα αρνιά, είναι απλά μια διακόσμηση στο διάτρητο. Αυτά τα wallsticker δεν έχουν περίγραμμα, έτσι τα αρνιά μπορούν να διακοσμήσουν λευκούς τοίχους καθώς και οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης. Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Ζωάκια
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού