Αυτοκόλλητο Τοίχου-Λειβάδι Λουλουδιών / Επιστροφή στην Αθωότητα

41,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σετ αυτοκόλλητα τοίχου λειβάδι λουλουδιών απο την συλλογή Επιστροφή στην Αθωότητα.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Το Επιστροφή στην Αθώτητα είναι η συλλογή που φέρνει πίσω τις αναμνήσεις της άνοιξης, στις αρχές του καλοκαιριού - όταν το γρασίδι είναι πράσινο και είμαστε μόνο παιδιά που τρέχουν όσο πιο γρήγορα μπορούμε να περάσουμε από τις λεπίδες του υγρού χόρτου. Θυμάσαι? Εάν όχι, αυτές οι ταπετσαρίες θα φέρουν πίσω τις εικόνες των πρώτων πελαργών στον ανοιξιάτικο ήλιο, μεγάλες γαλαζοπράσινες λίμνες γεμάτες πάπιες το καλοκαίρι, λιβάδια με χαριτωμένα μικρά λουλούδια. Απλά κοιτάξτε, σκεφτείτε, θυμηθείτε ... Και μετά μεταφέρετε αυτές τις αναμνήσεις στα παιδιά σας. Αυτό το μικρό σύνολο πράσινων φυτών είναι το πρόσθετο στοιχείο αυτής της συλλογής. Εάν έχετε ένα μικρό χώρο για να γεμίσετε με πολύ ευαίσθητα στοιχεία (πάνω από ένα ράφι ή γραφείο) - θα είναι ιδανικό για εσάς. Αλλά αυτό είναι επίσης έτοιμο για να το προσθέσετε σε διαφορετικά wallstickers από αυτήν τη συλλογή. Ταιριάζει με τα wallstickers με μικρά αρνιά, λουλούδια λιβαδιών ή άσπρες πάπιες. Είκοσι στοιχεία σε αυτό το διάτρητο σε μικρά μεγέθη από 4 έως 30 cm δεν θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο δωμάτιο, θα προσθέσουν απλώς αυτήν την υπέροχη ατμόσφαιρα άνοιξη-καλοκαίρι.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Το μέγεθος του διάτρητου είναι 50 εκ. x 50 εκ.
δύο μεγαλύτερες σειρές (πάνω αριστερά και κάτω δεξιά στο διάτρητο): 26 εκ. x 26 εκ. και 30 εκ. x 30 εκ.
μικρά στοιχεία: από 4 εκ. έως 10 εκ.
λίγα στοιχεία μεσαίου μεγέθους όπως κλαδιά με φύλλα και άνθη τριφυλλιού: περίπου 17 εκ.
Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά τα 20 στοιχεία όπως σας λέει η φαντασία. Ωστόσο, τα στοιχεία έχουν ένα λευκό περίγραμμα, γι 'αυτό τα προτείνουμε σε λευκούς τοίχους.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού