Αυτοκόλλητο Τοίχου-Μικρές Χήνες / Portocello Miniset

39,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σετ αυτοκόλλητα τοίχου μικρές χήνες απο την κολεξιόν Portocello Miniset.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Το Minicolection Porticello δημιουργήθηκε από αγάπη για τις μικρές πόλεις της Σικελίας, μια από τις οποίες ονομάζεται Porticello! Διατηρήσαμε τη μαγεία αυτών των μικρών πόλεων, αν και παραδεχόμαστε ότι προσθέσαμε λίγο μπλε σκιά σε αυτό για να το κάνουμε πιο καθολικό. Μικρές βάρκες, κρεμαστά ρούχα, παλιά σπίτια (αν και αυτά στην Ιταλία είναι πιο κίτρινα), φάροι και πύργοι αντίκες παντού, πουλιά στους δρόμους, μικρά σύμβολα του να ανήκουν στη θάλασσα. Ποιος δεν αγαπά τη θάλασσα; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συλλέξαμε όλα αυτά τα στοιχεία διακοπών σε μια μικρή επιλογή. Και αποδείχθηκε ένα υπέροχο ταξίδι. Πουλιά. Μπορείτε να τους ακούσετε πολύ καλά, συνομιλούν όλη την ημέρα. Ειδικά οι γλάροι της ακτής. Ωστόσο, επιλέξαμε τις χήνες, φαινόταν τόσο χαριτωμένες…

ΤΕΧΝΙΚΗ:

το μέγεθος ολόκληρου του προτύπου: 50 εκ. x 50 εκ.
το μέγεθος της μεγαλύτερης χήνας είναι: 28 εκατοστά
ύψος το μέγεθος του μικρότερου χηνάρι: 15 εκ.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Ζωάκια
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού