Αυτοκόλλητο Τοίχου-Επιστροφή στην Αθωότητα

41,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Επιστροφή στην αθωότητα. Σετ αυτοκόλλητα τοίχου ,πελαργός!

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Το Return to Innocence είναι η συλλογή που φέρνει πίσω τις αναμνήσεις της άνοιξης, στις αρχές του καλοκαιριού - όταν το γρασίδι είναι πράσινο και είμαστε μόνο παιδιά που τρέχουν όσο πιο γρήγορα μπορούμε να περάσουμε από τις λεπίδες του υγρού χόρτου Θυμάσαι? Εάν όχι, αυτές οι ταπετσαρίες θα φέρουν πίσω τις εικόνες των πρώτων πελαργών στον ανοιξιάτικο ήλιο, μεγάλες γαλαζοπράσινες λίμνες γεμάτες πάπιες το καλοκαίρι, λιβάδια με χαριτωμένα μικρά λουλούδια. Απλά κοιτάξτε, σκεφτείτε, θυμηθείτε… Και μετά μεταφέρετε αυτές τις αναμνήσεις στα παιδιά σας. Οι πελαργοί είναι το αγαπημένο στοιχείο αυτής της συλλογής της Kasia Bachor. «Προσπάθησα να το κάνω όσο το δυνατόν πιο vintage, δίνοντας στον πελαργό και τα σύννεφα λίγο ρετρό γραμμή. Αλλά δεν είναι «παλιό», ταιριάζει στα παιδικά δωμάτια, ειδικά σε αυτό που μόλις γεννήθηκε. Δημιούργησα τα αυτοκόλλητα έχοντας στο μυαλό μου ».

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Ο ανοιξιάτικος πελαργός συνοδεύεται από δύο στάμπο: S και L.
Το Stencil S έχει διαστάσεις 70 εκ. x 35 εκ. πελαργός: 50 εκ. x 33 εκ. σύννεφα: μικρότερο - 14 εκ. x 7 εκ. / μεγαλύτερο - 32 εκ. x 10 εκ..
Το Stencil L έχει διαστάσεις 100 εκ. x 50 εκ. πελαργός: 72 εκ. x 47 εκ. σύννεφα: μικρότερο - 20 εκ. x 10 εκ. / μεγαλύτερο - 46 εκ. x 14 εκ.

Ο πελαργός και τα σύννεφα δεν έχουν λευκό περίγραμμα, οπότε αφού ξεφλουδίσετε τα στοιχεία, μπορείτε να τα εφαρμόσετε σε οποιοδήποτε χρώμα του τοίχου.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Ζωάκια
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού