Αυτοκόλλητο Τοίχου-Συναντόντας τον Theodore!/Παιχνίδια απο την Σοφίτα

59,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σετ αυτοκόλλητα τοίχου απο την συλλογή Παιχνλιδια απο την Σοφίτα.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ συλλογή ATTIC είναι το αφιέρωμα μας σε όλα τα θαύματα που κρύβονται τώρα στις σκοτεινές σοφίτες. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει γαλλικό Pierrot, ένα άλογο λικνίσματος, ξύλινα μπλοκ, περιστρεφόμενες κορυφές, δερμάτινα πατίνια και στεφάνια hula! Μπορείτε να βρείτε ακόμη και το αγαπημένο μας κουνέλι στο ρόλο ενός μάγου.
Το κύριο μοτίβο αυτής της συλλογής είναι το αρκουδάκι που αγαπούν όλοι. Ποιος είναι φίλος με μωρά εδώ και πολύ καιρό, αφού ήρθε σε εμάς πριν από 100 χρόνια από την Αμερική. Τόσες πολλές γενιές τον αγκαλιάζουν ήδη για ύπνο! Γι 'αυτό τιμήσαμε τον Θεόδωρο (Teddy). Εδώ είναι ένα σετ με απαλά χρώματα: Ο Θεόδωρος και όλα τα αγαπημένα του παιχνίδια! Υπάρχουν έως και 18 στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Θεόδωρου). Δεν είναι γιγάντια, αλλά αρκετά μεγάλα ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να χρησιμοποιήσετε το χώρο πάνω από το κρεβάτι.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Πρότυπο: 75 εκ. x 100 εκ.
Αρκουδάκι Teodor: 30 εκ. x 40 εκ.
μπλοκ: περίπου. 15-16 εκ
άλογο: ύψος 13 εκ. x 56 εκ.
μπόουλινγκ: 21 εκ. ύψος
hula-hoop: 25 εκ. x 25 εκ.
Σελήνη με μενταγιόν: 17 εκ. x 33 εκ.
κορώνα, περιστρεφόμενη κορυφή, κουδουνίστρα: ύψος περίπου. 13 - 15εκ χρυσές μπάλες: περίπου 1-1,5 εκ

Ορισμένα στοιχεία έχουν ελάχιστα λευκά περιγράμματα ή συνδυασμούς μεμονωμένων μερών, επομένως προτείνουμε αυτοκόλλητα σε φωτεινούς ή λευκούς τοίχους. Το αυτοκόλλητο είναι υπέροχο για ένα δώρο! Είναι πολύχρωμο και μετά την αποσυσκευασία από το σωλήνα δημιουργεί μια εντυπωσιακή εντύπωση στα μικρά. Αρχίζουν να τους κολλάνε αμέσως. Και αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπο και τη διασκέδαση.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.

Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού