Αυτοκόλλητο Τοίχου-Σετ Κουνελάκι

49,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σας παρουσιάζουμε το πιο γλυκό σετ στον κόσμο και την προεπισκόπηση της συλλογής κόντρα πλακέ μας!

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Σας παρουσιάζουμε το πιο γλυκό σετ στον κόσμο και την προεπισκόπηση της συλλογής κόντρα πλακέ μας! Αυτό το σετ δημιουργήθηκε… κατά λάθος, αλλά όταν βάλαμε όλα τα στοιχεία το ένα δίπλα στο άλλο, αποφασίσαμε να το θέσουμε και σε πώληση. Το σετ αποτελείται από: ένα ύπνο λαγουδάκι, ζωγραφισμένο ειδικά για εμάς από τη μοναδική εικονογράφο Kasia Goraj-Stróżyńska, ένα σύννεφο που μοιάζει με 3D από απόσταση, ένα φεγγάρι κόντρα πλακέ, κρεμασμένο σε μια χορδή  και μια χρυσή επιγραφή και αστέρια , που συμπληρώνουν ολόκληρη τη διακόσμηση. Όλο το σετ είναι συσκευασμένο σε κουτί 34 cm x 34 cm, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με μεγάλο τοίχο. Και αυτό γιατί κολλάμε κάθε στοιχείο ξεχωριστά, γι 'αυτό μετράει η φαντασία. Η φωτογραφία μας είναι απλώς ένα παράδειγμα του τι μπορείτε να κάνετε με το σετ. Το PS Bunny είναι το τέλειο σετ για νέες μητέρες ή babyshower.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

λαγουδάκι 30 εκ. x 20 εκ.
σύννεφο με διαστάσεις 28 εκ. x 14 εκ.
φεγγάρι από κόντρα πλακέ 30 εκ. x 30 εκ. (+ κορδόνι)
επιγραφή MY LITTLE STAR 24 εκ. x 28 εκ.
πρότυπο χρυσά αστέρια 30 εκ. x 30 εκ., 20 στοιχεία (3 εκ., 4,5 εκ., 6 εκ., 8 εκ. αστέρια)

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Βασικά σέτ
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού