Αυτοκόλλητο Τοίχου-Σετ 4 Αερόστατα

89,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σετ των 4 - αερόστατα χρωματιστά.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Τέσσερα διακοσμητικά μπαλόνια, ελαφρώς ρετρό. Σχήματα που θα χρησιμοποιούν μέρος του τοίχου στο παιδικό δωμάτιο. Είναι ιδανικά για γραφείο ή λίκνο. Τα μπαλόνια είναι μεγάλα επειδή έχουν ύψος 50 εκ. - 60 εκ.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Διαστάσεις προτύπου: 125 εκ. x 100 εκ.
Διαστάσεις μπαλονιού: ύψος 65 εκ. (2 τεμάχια) και ύψος 56 εκ. (2 τεμάχια)

Σημείωση: τα μπαλόνια κόβονται με ανοιχτό λευκό περίγραμμα, πλάτους περίπου 5 mm. Το λεπτό σχέδιο δεν μας επιτρέπει να κόψουμε το σχήμα χωρίς μικρό περιθώριο, γι 'αυτό σας συνιστούμε να κολλήσετε τα μπαλόνια σε έναν λευκό τοίχο.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού