Αυτοκόλλητο Τοίχου-Η Οδός των Μικρών Ποντικιών

58,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Η οδός των μικρών ποντικιών- σετ αυτοκόλλητα τοίχου.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Επτά χαρούμενα πολυάσχολα ζώα από την Mouse Street, χαρούμενα και ζουν σε αρμονία. Έχουμε έναν πολυτεχνίτη, έναν αγγελιαφόρο, έναν μαθητή, έναν αρτοποιού, ακόμη και μια γιαγιά που τρέφεται με πεταλούδα! Οι ιστορίες που μπορούν να δημιουργηθούν με τα ποντίκια μας είναι καταπληκτικές και εξαρτώνται μόνο από τη φαντασία σας… Υπάρχουν 7 ποντίκια στο σετ μας. Κάθε ένα από αυτά τοποθετείται σε ένα πρότυπο 32 cm x 32 cm. Το σύνολο συσκευάζεται σε ένα αισθητικό κουτί με παράθυρο.

Τα αστέρια και τα σταγονίδια μας από το Μίνι Σετ χρησιμοποιήθηκαν επίσης στις απεικονίσεις.
Δείτε τα προφίλ Instagram: @ 54_metres, @_amimami_, @ sidor.jolanta για περισσότερες φωτογραφίες των μικρών μας φίλων στο πραγματικό τους περιβάλλον.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Mario - ο πολυτεχνίτης - 31 εκ. με σκάλα
Paul - αρτοποιός - 30 εκ. με μπαγκέτα

Mickey - courier - 29 εκ. με ποδήλατο
Γκρέτα - γιαγιά - 27 εκ
Μέλα - μαθητής - 31 εκ.
Με ομπρέλα Elon - ονειροπόλος - 26 εκ
Μέγιστος - αθλητής - 30 εκ. με skateboard

Κάθε ποντίκι μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε διαμόρφωση. Είναι εξαιρετικά απλό - το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το αυτοκόλλητο (ποντίκι) από την κάτω όψη του αυτοκόλλητου και να το μεταφέρετε στον τοίχο. Το αυτοκόλλητο φύλλο είναι ανθεκτικό, αλλά σε 70% των περιπτώσεων το ποντίκι μπορεί να ξεφλουδιστεί χωρίς να καταστραφεί ο τοίχος.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Ζωάκια
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού