Αυτοκόλλητο Τοίχου-Σύννεφα στον Ουρανό

41,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σύννεφα στον ουρανό- σετ αυτοκόλλητα τοίχου.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Τα σύννεφα από την Kasia Goraj-Stróżyńska δημιουργήθηκαν επειδή τα χρησιμοποιούσαμε πολύ συχνά στις ρυθμίσεις μας. Τους δημιουργήσαμε μόνο για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στον εκθεσιακό χώρο του Dekornik, αλλά - και πάλι - οι ερωτήσεις σας οδήγησαν στο γεγονός ότι έπρεπε να εμφανιστούν στο κατάστημα. Όλο το πρότυπο έχει μέγεθος 90 cm x 50 cm και θα βρείτε 6 σύννεφα πάνω του. Τα σύννεφα είναι πολύ ευαίσθητα, οπότε φαίνονται υπέροχα σε συνδυασμό με ένα από τα σχέδιά μας. Ως συμπλήρωμα, θα ταιριάζουν με οποιοδήποτε από τα wallsticker μας, π.χ. σπίτια, κύματα. Προσπαθήστε να αναζητήσετε επίσης ποντίκια, λευκά ή καφέ κουνέλια.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

μεγαλύτερο (κάτω): 45 εκ. x 16 εκ.
μικρότερο (στα δεξιά): 25 εκ. x 8 εκ.

Εάν θέλουμε τα σύννεφα να διακοσμήσουν ολόκληρο τον τοίχο, πλάτους άνω των 2 μέτρων, είναι καλύτερο να αγοράσετε 2 πρότυπα.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού