Αυτοκόλλητο Τοίχου-Βοτανικά Φυτά της Σαββάνας

57,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Βοτανικά φυτά της Σαββάνας -σετ αυτοκόλλητα τοίχου.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Δύο σανίδες με SAVANNA BOTANICS και JUNGLE BOTANICS - αυτά τα αυτοκόλλητα κατασκευάστηκαν επειδή η συλλογή μας με κατοικίδια αποδείχθηκε επιτυχημένη την πρώτη μέρα, αλλά… έλειπαν φυτά. Έχουμε τόσες πολλές ερωτήσεις σχετικά με πρόσθετα φυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση ζώων, που δεν είχαμε καμία διέξοδο. Η πρώτη σανίδα (πρότυπο) SAVANNA BOTANICS είναι μια συλλογή από υπέροχα μπαομπάμπ, αλόη, φοίνικες, βουνά και θάμνους. Τα πάντα σε ευαίσθητο χρώμα: πράσινα, γκρι, μπλε (εξαιρετικά απαλό, αφορά τονικότητα). Αυτή είναι μια πρόταση για όσους δεν θέλουν να επισκιάσουν τα ζώα, αλλά ενσωματώνουν μόνο αυτά τα βοτανικά στοιχεία ως φόντο.>

ΤΕΧΝΙΚΑ:

μέγεθος του προτύπου: 87 εκ. x 100 εκ.
αριστερό δέντρο: 25 εκ. x 52 εκ. δέντρο στη μέση: 45 εκ. x 55 εκ.
δεξιό δέντρο: 35 εκ. x 75 εκ.
φοίνικες + βουνά: 56 εκ. x 45 εκ.
οι θάμνοι έχουν μέγεθος περίπου 15 εκ. - 18 εκ.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού