Αυτοκόλλητο Τοίχου-Η Κυρία Αλεπού την Νύχτα

69,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Η κυρία αλεπού Mr.Fox σας λέει καληνύχτα.Σετ αυτοκόλλητα τοίχου.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Αυτή είναι η πρώτη μας συλλογή με την Magda Kowalewska ή την AmeRiya. Δύο ζώα - μια αλεπού και μια αρκούδα - που έχουν κοινό κίνητρο - ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΣ - θέλουν να γίνουν φίλοι όλων των μικρών. Το γνωρίζουμε ήδη από προηγούμενες εκδόσεις των αυτοκόλλητων ζώων μας, τα παιδιά θα τα λατρέψουν. Θα πουν Καλημέρα και Καληνύχτα, θα τους πει πώς πήγε η μέρα στο νηπιαγωγείο ή να δείξει πού έχουν τη μύτη, το μάτι και τους ήχους που κάνουν. Αν και κάναμε την αλεπού μας κ. Fox, σίγουρα θα βρει το άλλο του όνομα στο καινούργιο σπίτι. Υπέροχες φωτογραφίες με μια αλεπού προέρχονται από χαρούμενα μικρά παιδιά που έχουν ήδη κόκκινο φίλους. Δείτε τα προφίλ: @bambuszki_ και @oliinel

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Ολόκληρο το πρότυπο είναι περίπου 70 εκ. x 75 εκ.

Τα μεμονωμένα στοιχεία και μορφές έχουν διαστάσεις:

Mr. Fox: 66 εκ. x 35 εκ.
πανσέληνος: 34 εκ. x 34 εκ.
ραβδώσεις αστεριών: 10 εκ. - 12 εκ.
μονά αστέρια (5 κομμάτια): περίπου 4,5 εκ.

Τα αυτοκόλλητα δεν έχουν ελαφρύ περίγραμμα, οπότε όλα τα στοιχεία μπορούν να κολληθούν στους τοίχους με οποιοδήποτε χρώμα!

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Ζωάκια
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού