Αυτοκόλλητο Τοίχου-Η Μικρή Αλεπού Κοιτάει το Φεγγάρι

69,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Η μικρή αλεπού και ο φίλος της το φεγγάρι-σετ αυτοκόλλητα τοίχου.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Στην αρχή, αυτό το σετ υπήρχε ως τρία ξεχωριστά αυτοκόλλητα: μια αλεπού, ένα φεγγάρι και ένα ολόκληρο σύνολο αστεριών. Και μια μέρα δημιουργήσαμε αυτήν την οπτικοποίηση που μπορεί να δει ακριβώς δίπλα σε αυτήν την περιγραφή. Και μπίνγκο! Το σετ βρήκε αμέσως το δρόμο για τις καρδιές των μητέρων και των παιδιών και από τότε υπήρχαν τόσες πολλές ερωτήσεις γι 'αυτό που αποφασίσαμε να το παρουσιάσουμε στο σύνολό του.

Διαστάσεις:

Η μικρή αλεπού: 48 εκ. x 45 εκ. (Η αλεπού έχει ένα μικρό λευκό περίγραμμα για να κάνει τη γούνα να φαίνεται πιο αυθεντική) 
Το φεγγάρι: 46 εκ. x 46 εκ.( χωρίς περίγραμμα)
Αστέρια-21 τεμάχια : 30 εκ. x 30 εκ. το φύλλο(χωρίς περίγραμμα)

Στέλνουμε τα πάντα σε ένα πακέτο και τα στοιχεία μπορούν να ποικίλουν με έναν ολόκληρο τοίχο.

Τεχνικές λεπτομέρειες:.

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο. Τα αυτοκόλλητα επίσης δεν έχουν το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο του προγράμματος.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Ζωάκια
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού