Αυτοκόλλητα Τοίχου-Happy Rabbits

69,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητα τοίχου-Happy Rabits Wonderland.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Kasia Goraj-Stróżyńska, τη μεγαλύτερη εικονογράφο για τα παιδιά.Εδώ είναι η ομάδα Happy Rabbits, ή - όπως το αποκαλέσαμε - Happy Rabbits Wonderland.Η χώρα της ευτυχίας των επτά μικρών πλασμάτων που θα γλυκάνουν κάθε φυτώριο.
Και οι υπέροχες φωτογραφίες μας προέρχονται από υπέροχα δωμάτια από υπέροχες μητέρες σε υπέροχα προφίλ Instagram:@54_metres, @_amimami_, @sidor.jolanta

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο. Τα αυτοκόλλητα επίσης δεν έχουν το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθέτησης του.

Διαστάσεις ολόκληρου του φύλλου 95 εκ. x 70 εκ.
Μέγεθος των συγκεκριμένων κουνελιών:
νυσταγμένο
: 30 εκ. x 20 εκ.
ξύνει το αυτί του: 20 εκ. x 30 εκ.
εκείνο που πηδάει: 36 εκ. x 26 εκ.
εκείνο που κάθεται: 21 εκ. x 31εκ.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Ζωάκια
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού