Ανατομικό Μαξιλάρι 215 latex massage Orion Strom 60x40x10/12

35,00 €
Διαθέσιμο από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες
2 αντικείμενα

Ανατομικό μαξιλάρι Latex Massage. Χάρη στην ελαστική του σύσταση, ενισχύει τη φυσική κίνηση του σώματος χαλαρώνοντας παράλληλα του μύες. Ιδανικό για άτομα με αλλεργίες

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Ο ποιοτικός ύπνος είναι απαραίτητος για την υγεία μας! Γι’ αυτό και το ανατομικό μαξιλάρι Latex Massage παρέχει τον πιο βαθύ και ξεκούραστο ύπνο, όπως ποτέ ξανά! Ανατομικό μαξιλάρι με πυρήνα από latex που υποστηρίζει τον αυχένα με κατάλληλο τρόπο, επιτρέποντας τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Χάρη στην ελαστική του σύσταση, ενισχύει τη φυσική κίνηση του σώματος χαλαρώνοντας παράλληλα του μύες. Ιδανικό για άτομα με αλλεργίες, καθώς η κατασκευή του αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων και ακάρεων.

Οδηγίες περιποίησης:
Γεμίστε μια λεκάνη με ζεστό νερό, προσθέστε ελαφρού τύπου καθαριστκό και αφήστε να μουλιάσει. Τοποθετήστε μια πετσέτα κάτω από το μαξιλάρι και αφήσετε να στεγνώσει για 48 ώρες. Αποφεύγετε απευθείας έκθεση με τον ήλιο κατα την διάρκεια.
Τεχνικά χαρακτηριστικά: 60x40x10/12

Care Instructions:
Fill a container with warm water, add a mild detergent and let it soak. Place a towel under the pillow and let it flat dry for 48 hours. Avoid direct contact with sunlight.

215latexmassage
2 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Μαξιλάρια Ύπνου

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού