Αυτοκόλλητο Τοίχου-Χρωματιστό Ουρανός Σετ

46,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Πολύχρωμο σετ ουρανού με αστέρια, φεγγάρι και σύννεφα.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Θεωρητικά, το σετ έχει μέγεθος περίπου. 100 cm x 70 cm, ωστόσο αποτελείται από διάφορα πρότυπα και σετ χρωμάτων. Έτσι, μετά την τοποθέτηση όλων των στοιχείων στον τοίχο, θα έχουμε μια σύνθεση τεράστια. Μπορείτε να διακοσμήσετε με σιγουριά ολόκληρο τον τοίχο. Τα στοιχεία είναι σχετικά μικρά και ευαίσθητα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα κατακλύσουν το εσωτερικό αλλά θα είναι ένα όμορφο, λεπτό συμπλήρωμα στο παιδικό δωμάτιο.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

σύννεφα: 20 εκ. x 13 εκ., τεμάχια: 11
αστέρια: περίπου 5 εκ
ύψος φεγγαριού: 16 εκ
κουκκίδες: 1,5 εκ.


ΧΡΩΜΑΤΑ:
σύννεφα: ανοιχτό γκρι
αστέρια: ευαίσθητο μωβ, τιρκουάζ και χρυσό φεγγάρι και
διακοσμητικές κουκίδες: χρυσός

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.

Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

1122009300901

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Βασικά σέτ
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού